Nejnovější recenze ze sekce Savičky
- Savička,která opravdu neteče.
- dobře přijímaná dítětem
- dobrá cena
Láhev jsme používali jen výjimečně, ale dcera byla s touto savičkou nejspokojenější, ostatní (mnohem dražší, vyhlášené značky) vůbec nepřijala. Nyní objednáváme pro druhé děcko k původní skleněné lahvičce Baby Nova, kterou si mj. také nemohu vynachválit.
- miminku vyhovují nejvíce
- v současné době jsou na českém trhu nedostupné a pokud je člověk potřebuje, musí koupit celou lahev (tu malou 125ml)
Vyzkoušeli jsme v 2.týdnu u miminka několik typů lahví s různými savičkami, tento typ 0+ byl jediný, z kterého dokázala dobře sát. Z druhého typu Avent Clasic se jí pít nedařilo. Proto jsem si Avent Natural velmi oblíbila. V 7. týdnu už malé lahve nestačí a je potřeba přejít na větší 230ml. Jenže na těch už jsou savičky č.2, ty mají moc velký průtok a malá se pak zalyká, kašle a mléko teče všude okolo. Savičky vel.1 jí stále plně vyhovují, jsou ale jen u malých lahví, takže k velkým je nutné je dokoupit. Navíc se dle doporučení výrobce mají každé 3 měsíce měnit. Doufám, že výrobce savičky zase začne prodávat. Jinak budeme asi muset přejít k jinému výrobci. Před nákupem jakýchkoliv lahví velmi doporučuji ověřit si dostupnost saviček. Muset kvůli jejich nedostupnosti přeučovat miminko na jinou lahev rozhodně není dobré.
- Za mě dobré, synovi tento typ absolutně vyhovuje, používáme od 5 měsíce.
- Nutné častěji měnit v okamžiku,kdy už má váš drobeček zoubky, a pítko kouše , teče pak příliš rychle a obsah lahvičky máte všude
Zatím nevyzkouseno
Reakce značky Philips
Dobrý den, Zuzíku, děkujeme za recenzi.
Neváhejte vždy recenzi publikovat až tehdy, kdy můžete výrobek objektivně zhodnotit. :-)
Přejeme pěkný den.
Tým Philips
Zatím nevyzkouseno
- Skvele
- vrácené peníze za nedodané zboží
- původně byl psán skladem,nakonec nedodán
Mám dlouholetou zkušenost
Používala jsem už u prvního dítěte a používám zas.
Nas chlapeček je spokojený. Ze začátku dáme nejrychlejší průtok ať uspokojí největší hlad a pak dáme střední průtok. Při jídle se moc nenadre a je spokojený.
- Jsou super
- Funguje, jak má.
- Dítě spokojené.
- super vyrobek
Kvalitní zpracování.
Krásně z něho papá i 5měsíční miminko. Průtok mlíčka je dostatečný a přitom mám pocit, že se malý musí trochu namáhat a nemá tak mlíčko úplně zadarmo. Ideální pro nás jako doplnění kojení.
- Rychlé vyřízení objednávky
- komunikace s obchodem
Zobrazuji 141 - 160 ze 274 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...14 Další »