Nejnovější recenze ze sekce Savičky
Dobře se z ní kaše pije
- Zbytečné, do roka stačí 1 dírka
Zbytečné, do roka stačí 1 dírka
- Avent
Celkové jsem spokojená s řadou avent natural
- sedí na to k čemu je
- nic mě nenapadá
super
Zatím moc nevyužíváme, ale výrobek je dobrý
praktický tvar
- Tvar savičky je bezkonkurenčně lepší než u předchozí verze. Savička kopíruje tvar prsu. Antikolikový systém.
Produkt jsem si zvolila z důvodů, že s firmou Avent mám již dlouhodobou zkušenost a doposud jsem byla s jejími produkty spokojená.
Dítě savičku bez problémů přijímá a díky menšímu průtoku neodmítá klasické kojení. Savička se snadno čistí.
S produktem jsem spokojena!
- Antikolikový systém
- Připomíná tvar prsa
- 2 ks v balení
Doporučuji maminkám :-)
- antikolikový systém
- ideální tvar
- nekazí sací reflex
- žádné
Jsou naprosto úžasné. Podle mého názoru nejlepší na trhu. Mají ideální tvar a proto není problém kombinace kojení a krmení z lahve.
- Jsou perfektní.Pevně usazené v láhvi.Po rozdělání nepadají z víčka.Dudlík pěkně pasuje do pusinky.Malému se z něj dobře pije,protože to teče tak jak on tahá.Jsem plně kojící,akorát na noc dáváme kaši a s dalším kojením jsme nikdy neměli problém.
Jsem spokojená.Jsou perfektní.Pevně usazené v láhvi.Po rozdělání nepadají z víčka.Dudlík pěkně pasuje do pusinky.Malému se z něj dobře pije,protože to teče tak jak on tahá.Jsem plně kojící,akorát na noc dáváme kaši a s dalším kojením jsme nikdy neměli problém.
- Netrpíme na koliky
- Dcerka si hned zvykla na tvar
Dudlíky jsou výborné,dcerka si hned zvykla na tvar dudlíku a nemáme koliky.
- dudlik na lahev se meni s vekem ditete a prizpusobuje se mu
na tento dudlik si dite hned zvyklo a naucilo se pit z lahve
- vyhovující tvar pro kombinaci s kojením
- anti-kolikový systém
- snadná výměna
- kvalita
- bez připomínek
Současně kojím a používání Avent lahviček nám vůbec nenarušilo techniku kojení. I díky lahvičkám Avent netrpí můj syn na koliky. Kvalita těchto výrobků je 100%.
Dalším maminkám mohu vřele doporučit.
Avent náhradní dudlík Natural 2 ks transparentní
Anonym
Přidáno: 21. března 2013
(naposledy upraveno 21. března 2013)
- anti-kolikový systém s dvojitým ventilem
- tvar prsu
- vyběr průtoku
- 2 ks v balení
- jediný proti jsou průtoky máme 5měsíců a používáme savičku č.2 ostatní na nás moc tečou a malej se dusí
jsme moc spokojeni
Zobrazuji 261 - 274 ze 274 recenzí « Předchozí 1...10 11 12 13 [ 14 ]