Nejnovější recenze ze sekce Savičky

Kateřina Vohnoutová Kateřina Vohnoutová

Přidáno: 19. prosince 2019

Doporučuje produkt

Musím uznat, že nám opravdu pomohl, Nyní tolik na koliky netrpíme.

Jiřina Rončáková Pecková Jiřina Rončáková Pecková

Přidáno: 18. prosince 2019

Doporučuje produkt
  • Nedeformuje se, odolný proti zoubkům, dobře protéká
  • Nepasuje na všechny lahvičky od Aventu

Měla a mám tu čest testovat Antikolikový dudlík na láhev Philips Avent Classic, rychlý průtok SCF634/27 a musím říct, že jsem naprosto spokojená. Jedná se o dudlík s rychlým průtokem, který je vhodný pro miminka od 6 měsíců. Balení obsahuje dva dudlíky což je skvělé, protože po každém krmení se nemusí vyvařovat a i na cesty se jich jistě hodí více než jeden.
Já jsem přecházela na tento dudlík z dudlíku s novorozeneckým průtokem a můj syn (15 měsíců) to zvládl skvěle. S tímto dudlíkem pije momentálně pouze mléko a to třikrát přes den 200ml a nemá žádné problémy. Velkou výhodou je i rychlé bumbání oproti dudlíku s jednou dírkou jsou 4 bezvadné.
Dudlíky od Philips Avent se při bumbání vůbec nedeformovaly, jsou odolné, syn je kouše, ale nic se jim nestane. Čištění i seskládání je také snadné, i když mám od Philips Avent různé druhy lahviček.
Nevýhoda pro mě je, že mléko skrz dírky vycákne, když se protřepává, ale to samozřejmě chápu, že k tomu patří. Další nevýhodou je, že mám více druhů lahviček a ne na všechny dudlík padne jak ulitý, ale drží tam a dá se použít i na ty.
Na závěr bych dodala, že tyto dudlíky od jakéhokoli měsíce, jakékoli velikosti jen doporučuji a já budu jistě používat dále i u druhého dítěte.

Doporučuje produkt

Na hustší stravu dobré. Na vodu je pro našeho syna zatím stále moc otvorů, nestíhá pít. I když už má přes půl roku.

Reakce značky Philips

Dobrý den, děkujeme za recenzi savičky.
Je nám líto, že vašemu synovi savička kdysi ještě nevyhovovala. Věříme však, že později našla své uplatnění. :-)
Přejeme pěkný den.
Tým Philips

L L

Přidáno: 12. prosince 2019

(naposledy upraveno 12. prosince 2019)

Doporučuje produkt

Dudlíky od Aventu používáme od narození, tudíž ani u změny velikosti průtoku jsme nešli jinam. Mlíčko z dudlíku krásně teče, malý nemá problém s pitím. S antikolikovým ventilem jsou úplně nejlepší.

Přidáno: 12. prosince 2019

• Dobry tvar Jednoducha udrzba Dobra cena

Antikolikovy dudlik splnil ocekavani. Prutok je idealni i pro 4.mesicni dite, mleko netece moc rychle a tak se dite nezakucka jako u jinych znacek

Přidáno: 9. prosince 2019

• Kvalita, funkčnost, příjemný materiál

Avent máme rádi, kvalitní a funkční věci. Proto jsme samozřejmě lahvičky a dudlíky pořídili právě tyto. Dudlíky jsou z příjemného materiálu a samozřejmě antikolikovy otvor plní svůj účel na jedničku.

• Tvar, kvalita, značka

Dudliky na kojenecké láhev Philips Avent jsou skvěle, nejvíc se mi líbí jejich tvar, malému sedí, rádi používáme a určitě doporučím dal. Avent je skvělá značka, používala jsem u dcerky a nyní u syna se k ni rada vracím. Jsem velmi spokojena, o jiné značce jsem ani chvíli neuvažovala. Za mě spokojenost na 100%.

Doporučuje produkt
  • Kvalita, funkcnost, snizuje mnozstvi spolykaneho vzduchu, dite pije mleko bez prerusovani a hltani, bojuje proti brisnim kolikam
  • Zadne

Peťula Nováčková Peťula Nováčková

Přidáno: 4. prosince 2019

• Průtok,snadno se myje
  • Nic

Savicka je super, dceři vyhovuje.

• Opravdu viditelné zlepšení koliky
  • žádné jsem nenašla

Od této svaičky jsem si neslibovala žádné zázraky, jelikož jsem už takové "ověřené" antikolikové savičky zkoušela. Ale opravdu je vidět zlepšení při polykání vzduchu a bolení bříška. Koliky už nejsou tak časté a tak dlouhé, takže je opravdu viditelná změna. Určitě pořídím další antikolikové lahvičky od aventu ve spojení s těmito savičkami.

Přidáno: 4. prosince 2019

• velikost pro batolata
  • otvory pro plynulé pití
  • bez nadýmání
  • žádné

Jsme moc spokojeni, ideální pro použití na klasické lahvičky AVENT. Jednoduše se používají, dobře se myjí. Syn se při pití nedáví, ale pije plynule, eliminovali jsme i koliky nebo nadýmání, naprostá spokojenost.

• Skvělý tvar
  • Příliš rychlý prutok

Měli jsme možnost vyzkoušet antikolikovy dudlík značky avent s variabilním průtokem pro miminka od 3 měsícu pro lahve typu classic. Dcerka bohužel není kojena, proto jsem zkoušela několik možných tvaru dudlíku a až tento tvar ji skvěle sedl a malá spokojeně pije. Materiál je příjemny, lehce se udržuje, nezapacha. Prozatím dcera pila s průtokem číslo 1, nyní jsme zkoušeli variabilní průtok, který je na dceru bohužel příliš rychlý, měla tendence se zakuckavat a nestihala polykat. Předpokladam, že s věkem určitě přijde dudlík vhod pro možnost korigovat si tah jak bude sama potřebovat, nyní je zřejmé ještě malá. S výrobkem jsme ale po jiných stránkách spokojeni a vyckame pár týdnů než jej začneme určitě využivat.

• Variabilní průtok, tvar dudlíku

Za mě super, hlavně díky nastavení průtoku a tvaru dudlíku. Převážně kojím a když už dám lahvičku s touto savičkou, syn poté nemá problém s kojením.
Můžu jen doporučit.

Ověřený zákazník Dr. Max lékárna Ověřený zákazník

Přidáno: 31. října 2019

Zakoupeno v Dr. Max lékárna

Doporučuje produkt

Zatím jsme je nepoužily,ale již používáme 1. a 2. a naprostá spokojenost, proto jsme přikoupily 3.a4.

Ověřený zákazník MALL.CZ Beebop

Ověřený zákazník Prodeti.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 25. července 2019

Zakoupeno v Prodeti.cz

Doporučuje produkt

Podporuje styl přirozeného sání mléka.

Avent dudlík natural pomalý průtok 2 ks bílá

Avent dudlík natural pomalý průtok 2 ks bílá

Ověřený zákazník Pilulka.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 23. července 2019

Zakoupeno v Pilulka.cz

Doporučuje produkt

Při kombinaci kojení a krmení z lahvičky nemá mimi problém s přisátím

Zobrazuji 221 - 240 ze 274 recenzí 1...10 11 [ 12 ] 13 14